12 juli - nu tar vi emot mer publik

På V64 den 12 juli med Henning Mårthans på Rättvik så öppnar Dalatravet Rättvik upp banan i olika sektioner för att kunna svara upp till det förväntade publiktrycket.

Det är viktigt att du som besökare följer anvisade coronariktlinjer och är noga med att hålla avstånd till övriga besökare.


Drive In (Ca 100 bilar) - Entré 100 kronor/Bil
Kör in via huvudentrén
I backakurvan har du möjlighet att köra in parkera din bil nära banan. Vi räknar med att kunna släppa in total ca 100 bilar. Det kommer att finnas bajjamaja. Det kommer inte att finnas spelkassor eller servering. Det går bra att ta med egen matsäck. Tänk på att hålla avstånd mellan sällskapen. 

Zon Upploppsrakan (Max 600 personer + 200 på uteserveringen stormen) – Entré 50 kronor
Ingång via huvudentrén
På Uteserveringen stormen finns en servering med ca 200 sittplatser. Vi serverar mat från grillen samt har öl och vinrättigheter.  Framför banan finns ett antal campingbord utplacerade. Det går också bra att ta med sig egna stolar och sätta sig på upploppsrakan. Det kommer att finnas en totokassa för zonen i totohallen. Det är inte tillåtet att vistas i totohallen, man får bara gå dit för att spela. Toaletter finns bakom stormen. Tänk på att hålla avstånd till övriga besökare.

Preem Rättvik sänker priset mellan 10.00-17.00 på måndag den 12 juli och kommer att dela ut 150 fribiljetter och program till dem som tankar. 

Zon Gula utomhusläktaren (Max 600 personer)  – Entré 50 kronor
Ingång via stallbacksentrén. På gula läktaren ryms ca 200 personer. Framför läktaren finns utrymme för besökare att ta med sig egna stolar. Kiosken i totohallen är öppen och det finns toaletter bakom läktaren. Det kommer att finnas en totokassa för zonen i totohallen. Det är inte tillåtet att vistas i totohallen, man får bara gå dit för att spela.

 Travrestaurangen (Max 270 gäster)
Travrestaurangen är öppen och serverar sommarbuffé för 250 kr. Det går bra att boka bord på 070-330 08 26

Publicerad tisdag 6 juli 2021. sven.eriksson@rattvik.travsport.se