Nu släpper vi ett begränsat antal matplatser till Midsommartravet på Rättvik, torsdagen den 24 juni och lördagen de 26 juni.


MIDSOMMARTRAVET
LÖRDAG 26 JUNI MED GS75
Första start 13.45 med Breeders Crown

FULLBOKAD

VI SLÄPPER 300 PLATSER TILL MIDSOMMAR
I samband med Midsommartravet på Rättvik så öppnar vi 300 restaurangsittplatser utomhus. Vi erbjuder Travets grilltallrik med tillbehör, travprogram, 1 öl/läsk/vatten samt kaffe för 250 kronor. Att boka en matplats är obligatoriskt för att besöka Midsommartravet.

Om väderleksprognosen utlovar regn flyttar eventet inomhus till travrestaurangen,
detta meddelas på hemsidan senast onsdag 23 juni.

BOKA BORD 070-330 08 26

(Endast förbokning, övriga publikplatser stängda. Max 4 gäster vid varje bord, max 300 gäster).

 

MIDSOMMARTORSDAGEN
TORSDAG 24 JUNI MED V5
Första start 18.30

FULLBOKAD

Vi serverar travets hamburgertallrik

I samband med Midsommartorsdagen på Rättvik så öppnar vi 100 restaurangplatser utanför Stormen. Vi erbjuder Hamburgertallrik med travets högrevsburgare, kaffe och travprogram, 150 kronor. Obligatoriskt för att besöka travet.

BOKA BORD 070-330 08 26

(Endast förbokning, övriga publikplatser stängda. Max 4 gäster vid varje bord, max 100 gäster).

Om väderleksprognosen utlovar regn flyttar eventet inomhus till travrestaurangen,
detta meddelas på hemsidan senast måndag 21 juni.

 

SÄRSKILDA CORONARESTRIKTIONER

I år är ett speciellt år. Äntligen finns chansen att följa travet på plats. Vi är rädda om er och vi är rädda om travsporten och därför inför Dalatravet ett antal restriktioner för att undvika smittspridning.

Sommarservering med 300 platser utomhus
I sommar så kommer vi att ställa ut bord runt banan och öppna upp till 300 restaurangsittplatser utomhus på Dalatravet Rättvik. Det kommer att vara obligatoriskt att göra en bordsbokning med matplatser för att följa travet på plats.

Vi flyttar in vid nederbörd
Trav på Rättvik ska följas utomhus på sommartid, men vädret kan vi inte göra något åt. Vid dåligt väder så flyttar eventet inomhus till travrestaurangen. Detta kommer att meddelas på hemsidan några dagar före eventet.

Endast förbokningar
På grund av rådande restriktioner måste du förboka en plats på vår travrestaurang för att besöka Romme i samband med våra travtävlingar. 

Bordsservering (?)
Detta vet vi alltså inte ännu.

Maxtak på 300 gäster
För att kunna genomföra ett coronasäkert evenemang och kunna ha ett ökat avstånd mellan borden så har vi valt tillåta max 300 gäster under Coronaperioden.

Numrerade bordsplatser gäller hela dagen
När du kommer till travbanan så kommer ditt sällskap få sitta vid ett numrerat bord. Som besökare måste du sitta vid ditt bord under hela eventet, det är endast tillåtet att röra sig på anläggningen för toalettbesök.

Ökat avstånd mellan borden
Under restriktionsperioden så kommer vi att placera våra bokade sällskap vid vartannat bord. Detta gäller även om ni är ett större sällskap som bokar.

Endast fyra gäster vid varje bord
De flesta av våra bord rymmer sex platser men enligt folkhälsomyndighetens riktlinjer så får det bara sitta fyra personer vid varje bord.

Handsprit
Det finns handsprit vid entrén, runt grillarna samt på toaletterna.

Inga spelkassor och kontanter
Mynt och sedlar är en riskfaktor för smittspridning, därför har vi valt att inte ha några spelkassor öppna. Vi ber sig som gästar oss och vill spela att lägga alla dina spel via atg.se. Antingen genom att använda atg.se via en webb browser eller att ladda ned ATG-appen.

Det går inte att ta ut kontanter på Rättvik under restriktionsperioden.

ATG appen
Här hittar du en länk där du kan ladda ned ATG-appen. Klicka här
Det går också bra att logga in på ditt ATG-konto via en webbläsare på mobilen.

 

Publicerad torsdag 27 maj 2021. sven.eriksson@rattvik.travsport.se